Tineri Voluntari de la Centrul Don Orione in Italia

Print PDF

Tineri Volutari de la Centrul Don Orione au fost in Italia pentru un curs de formare şi schimb de experienţe.

În perioada 26-31 august a avut loc la Genova un proiect intitulat Sky-„Skils for Zoung People in the Social Service”, având ca temă principală voluntariatul. Au participat din comunitatea noastră tineri din Liceu, Scout şi Oratoriu. Temele prezentate au fost foarte importante, reliefând motivaţiile, scopul, dar şi importanţa voluntariatului în viaţa tinerilor. Grupul din Oradea s-a mai întâlnit cu tineri orionini din Iordania, Albania, Ucraina şi Italia. Împreună în aceste zile de har au reuşit să împărtăşească din experienţa lor de voluntariat, aşa cum este trăită pe meleagurile lor. În întâlnirile de grup s-au trasat şi anumite linii pe care doresc să meargă în acţiunile de voluntariat în comunităţile de unde provin.

Întâlnirile au fost alternate şi cu momente recreative în Genova, dar şi în Tortona, localitatea de unde a început opera Sfântul nostru fondator Don Orione.

Mulţumindu-I bunului Dumnezeu pentru toate harurile primite, sperăm că a fi voluntar să reprezinte un stâlp important pentru toate persoanele care petrec timpul lor la Centrul „Don Orione” din Oradea dar şi din lumea întreagă, pentru că a fi voluntar este a dărui din iubire aşa cum ne învăţa Fondatorul nostru Sfântul Luigi Orione.


Click aici pentru poze

 

All demo content is for demonstration purposes only. All images and content
Copyrights remain with the photographer and original authors.