Tabara animatorilor de la Oratoriul Don Orione 2014

Print PDF

Vineri 25 iulie 2014, coordonatorii, animatorii și preanimatorii Oratoriului s-au retras la Zece Hotare (Șuncuiuș) pentru a petrece cateva zile în natură, a întări prieteniile și a crește unitatea în familia orionină.

Tinerii însoțiți de părintele Mihai, de fratele Cătălin  și de fratele Gabriel au avut parte de un program caracterizat atât de rugăciune cât și de distracție. Momentul principal de rugăciune a fost Sfânta Liturghie celebrată în fiecare zi de către părintele Mihai.

Pe parcursul celor trei zile s-au făcut drumeţii, jocuri și cântece, însă nu au lipsit nici momentele de relaxare. Seara de vineri a fost dedicată mai mult relaxării, sămbătă s-au făcut diveste jocuri și o drumeție la Peștera Bătrânului, iar duminică am făcut o ieșire la o mină de bauxită, unde tinerii au avut parte de un program variat de jocuri.

În fiecare seara petrecute la Zece Hotare tinerii au pregătit un mare foc de tabără în jurul căruia s-a cântat și s-au făcut și diverse jocuri.

Nici ajutorul la bucătărie nu a lipsit, atât animatorii cât și preanimatorii s-au oferit cu mare drag pentru a-l ajuta pe părintele Mihai la pregătirea mesei, la gătit și la spălatul vaselor.

Astfel putem spune un mare MULȚUMESC atât lui DUMNEZEU cât și UNII ALTORA pentru aceste zile minunate petrecute împreună. Au fost într-adevăr zile în care am reușit să îmbinăm perfect cele trei elemente necesare unităţii şi creşterii grupului: rugăciunea, slujirea şi voia bună.

 

Click aici pentru poze

 

 

All demo content is for demonstration purposes only. All images and content
Copyrights remain with the photographer and original authors.