Oratoriul "Don Orione" si-a desemnat animatorii

Print PDF

Una dintre acţiunile eficiente educaţiei copiilor şi tinerilor în cadrul Centrului “Don Orione” este preluată de ORATORIU. Sub coordonarea grupului de animatori, oratoriul oferă în fiecare duminică, copiilor din cartier, şi nu numai, posibilitatea socializării între ei şi educării lor prin joc, cântece şi dans.

Astfel că, vineri, 20 ian 2011,factorii de decizie ai Centrului „Don Orione” au decis recompensarea acestor tineri, în cadrul unei manifestări de apreciere dedicată lor, ce a avut loc în timpul Sfintei Liturghi. Alături de diploma  de animator primită (ceea ce subliniază caracterul de voluntariat pe de o parte şi recompensarea lor pe de altă parte), tinerii animatorii au primit tricourile care îi vor face, duminică de duminică, vizibili între copii, aşa cum merită.

ANIMATORI reprezintă o componentă definitorie a acestor activităţi fără de care rezultatul excelent al acestor demersuri ar fi imposibil de atins. Nu este simplu sa fii animator pentru copii. Pentru noi, cei de la Don Orione, a fi animator este mai mult decât o plăcere este o convingere. Este o pasiune pentru educatie, pentru distractie, un hobby pentru a fi mereu in jurul copiilor si o sarcină de a-i face mereu fericiti pe acestia.


Click aici pentru poze

All demo content is for demonstration purposes only. All images and content
Copyrights remain with the photographer and original authors.