Tabara animatorilor si a preanimatorilor de la Oratoriul Don Orione

Print PDF

 

Pe data de 12 August animatorii şi preanimatorii Oratoriului "Don Orione" s-au retras  pentru cinci zile la Răchiţele, în Munţii Vlădeasa, pentru a face o retrospectivă a anului care a trecut, a se perfecţiona, a se întări ca şi grup, a petrece timp în natură, a se destinde şi a se distra. Motto-ul taberei care a animat grupul zilele acestea a fost: "Fii ferm, fii hotărât!".

Tinerii grupului, însoţiţi şi coordonaţi de Pr. Mihai, Fr. Francisc şi Fr. Cătălin, au încercat să îşi însuşească această frază a Sfântului Luigi Orione nu doar prin diferitele momente de rugăciune, discuţii sincere de grup sau momente de formare, dar şi prin multe clipe recreative. În timpul discuţiilor de grup s-a dorit atât descoperirea frumuseţilor şi a succeselor, cât şi a momentelor mai dificile care au apărut pe parcursul anului, pentru a putea corecta greşelile şi a creşte în bine.

Nu au lipsit nici momentele de discuţie personală cu coordonatorul grupului, pentru a putea găsi împreună comorile anului care au trecut. Membrii grupului au reuşit să descopere împreună pas cu pas roadele muncii, dăruirii şi a iubirii lor pentru Oratoriul "Don Orione".

În prima seară grupul s-a îmbogăţit cu un nou preanimator, foare deschis şi doritor să se alăture grupului. A doua seară a fost însoţită de un imens foc de tabără şi de multe jocuri care au dat culoare serii. În nicio seara nu au lipsit jocurile, dansurile şi voia bună. Pe parcursul celor cinci zile s-au făcut drumeţii, diferite jocuri, momente de karaoke, însă nu au lipsit nici momentele de relaxare şi timpul de meditaţie asupra anului trecut. Animatorii şi preanimatorii au putut vedea în aceste zile o parte din frumuseţile judeţului Cluj, ale comunei Margău şi ale Munţilor Vlădeasa.

Pe data de 15 August Pr. Mihai a celebrat împreuna cu tinerii Sfânta Liturghie, fiind sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Părintele a încurajat grupul ca să înceapă orice acţiune cerând ajutorul Maicii Domnului şi de asemenea Sfântului Luigi Orione. Astfel s-au putut îmbina perfect cele trei elemente necesare unităţii şi creşterii grupului: rugăciunea, slujirea şi voia bună.


Click aici pentru poze

 

All demo content is for demonstration purposes only. All images and content
Copyrights remain with the photographer and original authors.