Tabara copiilor speciali 2013

Print PDF

În perioada 22-26 iulie copiii speciali de la  Oratoriul si Scoutul “Don Orione”   au avut prilejul de a participa la tabăra de vară care s-a intitulat “Oratoriul de gheaţă”, având ca punct de plecare filmul “Ice age 2 ”. Zilele au fost însorite pe toată durata taberii, astfel încât s-au putut face drumeţii şi de a vedea cateva dintre obiectivele turistice din Răchiţele: cascada Vălul miresei, vârful Lespezi..

Jocurile si activitatile s-au desfasurat foarte frumos pe parcursul zilei,serile sfarsindu-le ori cu un foc de tabara ori cu niste jocuri de grup foarte amuzante pentru copii.

Prezenta Parintelui Mihai in aceasta tabara a fost cruciala multumita talentului culinar am reusit sa realizam o tabara foarte frumoas ,dar si slujbele tinute de Parintele Mihai ne-au ajutat sa obtinem noi viziuni si noi descoperir cum sa ajungem la Animatorul prin excelenta-Isus Cristos.La aceste descoperiri au fost foarte folositoare si momentele de formare tinute de Fr.Francisc si de Fr.Catalin ,momente în care au dezvoltat tema taberei, scoțând învățături în relief ce erau în sintonie cu viaţa Animatorului prin excelenţă-Isus Cristos şi totodată a Sfântului Luigi Orion.

Întreaga tabără a fost un prilej de a sta împrenă, de rugăciune, de voie bună şi de a învăţa că oricât de diferiţi putem fi, importantă este iubirea care ne leagă unul de celălalt.

 

All demo content is for demonstration purposes only. All images and content
Copyrights remain with the photographer and original authors.